image description

Την ομάδα της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT, την Κυριακή στις 16:00 στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 15:00, στο ίδιο γήπεδο, οι υποδομές κοριτσιών Κ-12 των δυο ομάδων, τα νέα αστέρια του Ποδοσφαίρου Γυναικών, θα δώσουν φιλικό αγώνα.

Με απόλυτο σεβασμό στα άδικα χαμένα – δολοφονημένα παιδιά μας στα Τέμπη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και δεν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και χρήση ηχείων και στους δυο αγώνες.

Ο Χρήστος Ράπτης έχει δουλέψει συστηματικά στη βελτίωση των τελειωμάτων του Π.Α.Σ. και περιμένει από αυτόν τον αγώνα να δει συγκεκριμένα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μάριος Λουλές, από την πλευρά της Κέρκυρας, βλέπει να επιστρέφουν οι επιθετικοί της ομάδας και θέλει να έχει πιο δραστήρια τη γραμμή κρούσης.

Ο αγώνας θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό της πόλης. Και σε αυτόν τον αγώνα, στο ημίχρονο, θα γίνει κλήρωση για δώρα με επίσης δωρεάν συμμετοχή!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγιάννης Θεόδωρος, με βοηθούς τον κ. Νικολάου Ευάγγελο και την κα Βασίλα Φωτεινή της Ε.Π.Σ. Άρτας.

 

Στο Θεσπρωτικό οι Τίγρεις

Από την πλευρά της η πρωτοπόρος ομάδων των Tigers Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Θεσπρωτικού την Κυριακή στις 15:00. Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Χουλιάρας και βοηθοί του οι Παύλος Αναγνωστάκης και Γεωργία Παπαχριστοδούλου, όλοι της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Ρεπό για την 6η αγωνιστική έχει ο Πανλευκάδιος.

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

  1. Οι Τίγρεις 12 (21-2)
  2. Π.Α.Σ. Γιάννινα 9 (16-3)
  3. Κέρκυρα 6 (10-4)
  4. Πανλευκάδιος 3 (2-16)
  5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 0 (0-24)