image description

Με γκολ που επετεύχθη στις καθυστερήσεις, η Ανατολή νίκησε το Βελισσάριο με 1-0 και κατέκτησε το super cup της ΕΠΣΗΠ. Δίκαια οι Πόντιοι πήραν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, καθώς έδειξαν πιο έτοιμοι για την εποχή, συγκριτικά με το Βελισσάριο που στην επανάληψη, και όσο περνούσε η ώρα, ξέμενε από δυνάμεις.

Το θέαμα ήταν μέτριο, αφού οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό ούτε παιχνίδια στα πόδια τους. Έτσι οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με το Βελισσάριο να έχει μία τριπλή στο δίλεπτο 17’ και 18’, όπου θα μπορούσε να προηγηθεί, ενώ η Ανατολή είχε δοκάρι στο 45’ με τον Φίλιο, ο οποίος είχε παρόμοια φάση και στο 90’ με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα απ’ αυτό.

Η Ανατολή έχοντας περισσότερες δυνάμεις πίεσε περισσότερο από το 65’ και μετά και ουσιαστικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήρε τη νίκη με γκολ του Κώστα Νικολάου, πρώην παίκτη του Βελισσαρίου, που βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή μετά την παράλληλη συρτή σέντρα του Παπαβασιλείου.

Τον τελικό παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα. Αρκετά μικρή προσέλευση, αλλά δικαιολογημένη κιόλας, λόγω της ημερομηνίας που επελέγη να γίνει ο τελικός.

Δείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς, καθώς και φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθεί το βίντεο με τις φάσεις και το γκολ, όπως μεταδόθηκαν από το TV1 σε περιγραφή Βαγγέλη Γυφτόπουλου.