Σκορ που θυμίζει περισσότερο… πόλο, παρά ποδόσφαιρο, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη επικράτησε στο γήπεδο της Κρύας του τοπικού ΠΑΟ Κρύας με 7-4!!! Ακόμα και η κλισέ φράση «αγγλικό σκορ» ξεπεράστηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τη διάθεση που έδειξαν οι επιθέσεις ή τις αδυναμίες που είχαν οι άμυνες!
Δικαιολογημένη, πάντως, ως ένα σημείο η εικόνα των δύο ομάδων, καθώς ο μεν ΠΑΣ Γιάννινα χρησιμοποίησε σχεδόν τη μισή Κ-17, η δε Κρύα βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης, μετά τον υποβιβασμό της στη Β’ ερασιτεχνική.
Για την ιστορία, τα 7 γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν, 3 ο Παπαδόπουλος, 2 ο Καινούργιος και από 1 οι Λαμπίδης και Καμπότας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε με τους: Πατσιούρα, Πάσχο, Κιτσάκη, Μπελά, Μανιφάβα, Μαγκάκη, Λαμπίδη, Λιάπη, Καμπότας Μαλάμο, Παπαδόπουλο
Έπαιξαν και οι: Τσιέπας, Ζήκος, Καινούργιος και Γεωργούλας.