image description

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στον Βόλο και αναπτέρωσε σημαντικά πλέον τις ελπίδες της να βρεθεί στη 2η ή 3η θέση και να διεκδικήσει είτε την απευθείας πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος είτε μέσω αγώνα μπαράζ. Οι νεαροί Ηπειρώτες αναδείχτηκαν νικητές με σκορ 0-1 στο «Όλγα Βασδέκη» και είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 2η και 3η θέση. Να θυμίσουμε ότι ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του από την Α’ φάση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και 1ης του Γ’ γύρου, με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει ένα περιθώριο 5 ακόμα αγώνων για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή για να βρεθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ Γιάννινα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού και ο Βόλος ήθελε πολύ τη νίκη για τους ίδιους λόγους, οπότε το γρήγορο γκολ του Μυρόγλου ανάγκασε τους «κυανόλευκους» να οπισθοχωρήσουν για να προφυλάξουν το αποτέλεσμα και στις αντεπιθέσεις να προσπαθήσουν για ένα ακόμα γκολ. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, με τον ΠΑΣ να παίρνει τη μεγάλη νίκη, βγάζοντας πάθος και ψυχή, με τον Μυρόγλου να σκοράρει και να χάνει κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Οι σημαντικότερες φάσεις:

12’ Ωραίο σουτ του Μυρόγλου, δύσκολη απόκρουση του Κόκκορη

15’ Εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, κεφαλιά του Μυρόγλου και 0-1!

60’ Πλασέ του Καπετάνου, πολύ μεγάλη απόκρουση του Μάντζιου!

62’ Σουτ Μυρόγλου, εντυπωσιακή εκτίναξη και απόκρουση από τον Κόκκορη

 

Δείτε το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Λουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας, Αλεξιάδης, Γκουγκούλης, Καπετάνος, Θεοχάρης, Ιωαννίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Σκαμνέλος, Ντώνος, Ναυρόζογλου, Μυρόγλου (70’ Βάσσης), Κόντος (87’ Βασιλείου), Αραβανής (87’ Καλαμπόκης), Βλάχος (70’ Καμτσής), Παλάντζας (58’ Πλασκασοβίτης), Πάκος

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 32
  2. Άρης 18*
  3. ΑΕΛ 18
  4. Παναιτωλικός 18
  5. Βόλος 17
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 16
  7. Λαμία 6

*Ο Άρης έκανε το ρεπό του και έχει 12 ματς