image description

Νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Λαμίας για τη 16η αγωνιστική της Super League. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας και περιμένει το αυριανό ματς Άρη-Λάρισας να δει αν θα τον προσπεράσει ένας από τους δύο ή θα ισοβαθμήσει μαζί τους. Η μάχη για τη 2η ή 3η θέση καλά κρατεί και όλα είναι ανοιχτά στις 4 αγωνιστικές που απομένουν για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, αλλά καθόλου ουσία στο α’ ημίχρονο, το οποίο είχε λιγοστές φάσεις.

Αντιθέτως στην επανάληψη οι Γιαννιώτες μπήκαν αποφασισμένοι, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, με την Λαμία να καταρρέει όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ.

Στο 50’ σέντρα του Μυρόγλου, κεφαλιά του Βλάχου και 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Στο 63’ κάθετη πάσα του Πλασκασοβίτη στον Αραβανή, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε στην έξοδο τον Φωλιά και έκανε το 2-0!

Στο 65’ ωραία ενέργεια του Αραβανή στη μεγάλη περιοχή, κέρδισε τις κόντρες, ελευθερώθηκε και με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-0!

Στο 83’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι όταν ο Πλασκασοβίτης κατέβασε την μπάλα, απέφυγε τους αντιπάλους του και με σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής σημάδεψε την εσωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Φωλιά.

Τρομερή ήταν και η διπλή ευκαιρία του 92’! Αρχικά έκανε σουτ ο Πλασκασοβίτης, απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας απλώνοντας το πόδι του, νέο δυνατό σουτ του Βάσση πίσω από τη μικρή περιοχή, νέα ενστικτώδης απόκρουση του Φωλιά με το χέρι στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 73’ τραυματίστηκε στον αστράγαλο από δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου ο Ρίζος, ζήτησε αλλαγή, αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Δείτε συνθέσεις, φάσεις, αλλαγές ΕΔΩ