image description

Μετά τη Σούπερ Λίγκα, ο Σταύρος Κοντονής έβαλε «φρένο» και στην έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας!

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός αθλητισμού ανέβαλε τον εν λόγω θεσμό μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου κι ενώ μέχρι τότε ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια για την πρώτη φάση.

Πρόκειται για τα Παναιγιάλειος-Σπάρτη και ΟΦΗ-Αχαρναϊκός, τα οποία είχαν οριστεί για τις 30 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί τους για τις 6 του επόμενου μήνα.

Φυσικά, αυτή η απόφαση ήρθε ως απόρροια της κίνησης της ΕΠΟ να ορίσει… με το έτσι θέλω διαιτητές για τους προαναφερθέντες αγώνες. Όπως δηλαδή είχε συμβεί και με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο οποίο εξίσου ο Κοντονής έβαλε stop (μέχρι να υπάρξει διαφάνεια στην εν λόγω διαδικασία).

Η σχετική ανακοίνωση

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ».