image description

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν έδωσαν τα Γιάννενα WFC για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αντίπαλός τους ο Ίκαρος Πετρωτού, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο 2-2.

Τα Γιάννενα μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και στο 4’ είχαν δοκάρι με την Βαρσάνη, η οποία όμως στο 26΄ δεν αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι Γιαννιώτισσες ισχυροποίησαν το προβάδισμά τους στο 36’ με την μόνιμη σκόρερ τους, την Βαρσάνη να κάνει το 2-0.

Ο Ίκαρος μείωσε στο σκορ στο 43’ με την Τσάμη και αυτό ανέβασε και τη διάθεσή τους, καθώς έγιναν πιο απειλητικές στην επανάληψη. Έτσι, στο 57΄ η Ζώτου με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 70΄ η Τσάμη θα μπορούσε να κάνει την ολοκληρωτική ανατρπή, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Την τελευταία αγωνιστική τα Γιάννενα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Ντάσκαρη (82΄ Αρβανιτάκη), Αγγέλη (41΄ λ. τρ. Τζούμα), Πολυμενοπούλου, Φαρμάκη, Αυγέρη, Κουτσάφτη, Κολέμπα (76΄ Τζάλλα), Βαρσάνη, Κούκια, Καϊτάτζη

Ίκαρος Πετρωτου: Κρίκη, Φλάουερ, Ράικου, Κρίκη, Κέτα, Βάτσικα, Τσαραντάνη, Σπηλιοπούλου, Τσάμη, Γαρουφάλη (69΄ Θανοπούλου), Ζώτου