Μία τελευταία λεπτομέρεια απομένει για να μετακινηθεί ο Ζάιρο στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει κινηθεί για τον δανεισμό του Μαμέ Τιάμ από τη Γιουβέντους και από στιγμή σε στιγμή η μεταγραφή αυτή τελειώνει, οπότε αμέσως μετά ΠΑΟΚ και ΠΑΣ θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν και το δανεισμό.

Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Τιάμ “Έχουμε συμφωνήσει σε όλα τα βασικά σημεία με τον ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου ο Μάμε Τιάμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει και με την Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Μάμε Τιάμ ως δανεικό για ένα χρόνο. Υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή μιλάμε για συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί», ανέφερε ο Πατρίκ Μπαστιανέλι στη «Metrosport».

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ως το μεσημέρι θα έχει ανακοινωθεί και η μετακίνηση του Ζάιρο. Άλλωστε σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και πρέπει να λήξει κάθε εκκρεμότητα.

Στις μεταγραφές που παλεύει ο ΠΑΣ είναι κι ένας ακόμα νεαρός επιθετικός, για τον οποίο υπάρχει αναμονή αν θα καταφέρει να τον κλείσει τελικά η “κυανόλευκη” ομάδα.