Στα Γιάννενα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ζάιρο, που το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Ήταν διακαής πόθος του ΠΑΣ από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και η επιθυμία υλοποιήθηκε χθες στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζάιρο ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον βραζιλιάνο επιθετικό Jairo de Macedo da Silva.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ. Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις ικανότητες μου και για τις προσπάθειες τους να με φέρουν στην ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με τους νέους προπονητές και συμπαίχτες μου για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου”.