image description

Αγκαλιά με την άνοδο στη Γ’ Εθνική βρίσκεται πλέον η Θύελλα Κατσικά, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στο ντέρμπι κορυφής επί της Αναγέννησης Άρτας με 1-0! Οι «ερυθρόλευκοι» «χόρευαν» στη βροχή και τη λάσπη, ήταν ανώτεροι, είχαν και δύο δοκάρια μετά το γκολ του Κακαράντζα και δίκαια κατέκτησαν τους 3 βαθμούς!

Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 56ο λεπτό, όταν ο Μελιγγιώτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καλιακάτσος δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Κακαράντζα, ο οποίος απέφυγε τον Κακιώνη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 60’ είχε δοκάρι ο Τσουμάνης και στο 62’ ο Πετρίδης, ενώ χάθηκαν κι άλλες καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν, αλλά να μην βρίσκουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο παράγοντας Γιάννης Γιωτίτσας της Θύελλας και ο ποδοσφαιριστής Παπακίτσος της Αναγέννησης.

Απομένουν 3 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των μπαράζ. Η Θύελλα δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της, ωστόσο αν καταφέρει να νικήσει στην Καστοριά την ουραγό Αστραπή Μεσοποταμίας, θα είναι σίγουρα στην προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας και 2 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της, θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στη Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των ομάδων:  

Θ. Κατσικά: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (25’ λ.τρ. Κολιούσης), Πολυχρόνης, Τσουμάνης, Κακαράντζας, Κατσίφας (87’ Μπίζιος), Κωσταμένας (87’ Κωσταμένας), Γούλας (85’ Δημητρακάκης)

Αν. Άρτας: Μαλίζογλου, Παπακίτσος Δ., Καζέλης, Ασπροποταμίτης, Καλιακάτσος, Κακιώνης, Μουσιωτίτσας (85’ Μπιθυκούκης), Αρτέμης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Παπακίτσος Αλ.

 

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Θ. Κατσικά-Αν. Άρτας 1-0

Άρης Φιλιατών-Αστραπή Μεσοποταμίας 6-0

Α.Ε. Μεσολογγίου-Θρίαμβος Λούρου 1-0

Ρεπό: Θιναλιακός

 

Η βαθμολογία
1. Θ. Κατσικά 8
2. ΑΕ Μεσολογγίου 7
3. Αν. Άρτας 6*
4. Άρης Φιλιατών 5*
5. Θιναλιακός 4*
6. Θρίαμβος Λούρου 2
7. Αστραπή Μεσοποταμίας 0*
*Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους