Με έξι επίλεκτους αθλητές της κατηγορίας Παίδων και Εφήβων θα εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο επιλέχθηκε μετά τις δοκιμασίες που διεξήχθησαν από την ΕΚΟΦΝΣ τις προηγούμενες ημέρες στην Καστοριά. Συνολικά, περίπου 30 κωπηλάτες θα λάβουν μέρος στους αγώνες και ήδη προπονούνται στην Καστοριά ενόψει των αγώνων. Από πλευράς του Ν.Ο.Ι. επιλέχθηκαν για το Βαλκανικό οι Γιώργος Γραμμενιάτης και Ανδριανός Οικονόμου στην κατηγορία των Παίδων και οι Κώστας Βαρδάκας, Θανάσης Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης και Παντελής Σωτηρακόπουλος στην κατηγορία των Εφήβων. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα ο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Καστοριάς.

 

Συγχαρητήρια Ν.Ο.Ι. στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Με την ολοκλήρωση του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί, για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχαν με τα πληρώματά τους και τους υπόλοιπους αθλητές του, πλην του Στέφανου Ντούσκου, οι οποίοι συμμετείχαν στη μεγαλύτερη φετινή διοργάνωση του αθλήματος μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, σπουδαία εμφάνιση έκανε στο Παγκ. Πρωτάθλημα ο Θανάσης Παλαιοπάνος με την Τετράκωπο άνευ των Εφήβων, φτάνοντας στον τελικό του αγωνίσματος και κατακτώντας την πέμπτη θέση στον κόσμο! Πολύ καλές επίσης ήταν οι εμφανίσεις του Άγγελου Μπερή στο Τετραπλό Σκιφ, το οποίο τερμάτισε πρώτο στον Γ’ τελικό και πήρε τη 13η θέση στη γενική κατάταξη και του Άρη Γραμμενιάτη στο διπλό Σκιφ Εφήβων που κατέλαβε την 17η θέση στον κόσμο.