Η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, το Ζωγράφειο Σχολείο και το Κέντρο Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης διοργανώνουν συναυλία Jazz μουσικής που θα δώσει στα Ιωάννινα το Βιεννέζικο Κουαρτέτο “Sketchbook Quartet”.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φετινού Ελληνο-Αυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού, που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Το Βιεννέζικο Κουαρτέτο”Sketchbook Quartet” έχει χαρακτηριστεί ως ο «νέος ήχος της Αυστριακής μουσικής» και συνδυάζοντας τζαζ, ροκ και άλλα μουσικά στοιχεία-έκπληξη, δημιουργεί έναν μοναδικό ήχο και μεταφέρει τους ακροατές σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 21:00, στα Ιωάννινα, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας (Κάστρο) με ελεύθερη είσοδο.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Express Publishing, ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ-Γερμανικές Εκδόσεις, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Βιβλιοπωλείο “Γραμμή”, “EcoClin G&N Klouras” Ioannina, “Fegaropetra” Studios Sivota, “BP-ΤΣΑΓΚΑΣ Δ. & Α. Ο.Ε.”