image description

Ανακοίνωση για την άνοδο της Θύελλας Κατσικά, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΟΚ-Κιν-αλ, Γιάννης Τσίμαρης, ο οποίος μάλιστα θέτει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Αναλυτικά:

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα Θύελλα Κατσικά από την Κυριακή πανηγυρίζει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία κατέκτησε δικαιότατα στους αγωνιστικούς χώρους, κάνοντας υπερήφανη την τοπική κοινωνία. Μία ονειρική χρονιά για τη Θύελλα Κατσικά, που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ και πλέον εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες της Θύελλας.

Εκφράζω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και τους συνεργάτες του, καθώς επίσης στη διοίκηση της Θύελλας για την επιτυχία τους, κυρίως όμως γιατί έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια, με τις άοκνες προσπάθειές τους, να προσελκύσουν εκατοντάδες παιδιά στις Ακαδημίες προσφέροντάς τους διέξοδο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι μία χρονιά μεγάλων απαιτήσεων κάτι που σημαίνει, ότι η Θύελλα θα χρειαστεί τη βοήθεια και υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της διοίκησης και δεσμεύομαι, να σταθώ αρωγός σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια.