
Αν και τα νούμερα της στατιστικής δεν ήταν και τα καλύτερα για φέτος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, εν τούτοις ο βασικός στόχος που ήταν η παραμονή επετεύχθη. Με 33 γκολ ενεργητικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την 6η παραγωγικότερη σεζόν του στα 12 πρωταθλήματα Super League που έχει συμμετάσχει. Η παραγωγικότερη και μάλλον άφταστη παραμένει η σεζόν ’14-’15 με 47 γκολ ενεργητικό σε 34 αγώνες.
Αμυντικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχτηκε 50 γκολ, που είναι η χειρότερη επίδοση που έχει στη Super League. Δεύτερη χειρότερη είναι τα 46 γκολ της σεζόν 2009-2010, της πρώτης χρονιάς που έπαιξε στο πρωτάθλημα Super League με την ονομασία αυτή και όχι της Α’ Εθνικής.
Πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ ήταν ο Εραμούσπε με 9 γκολ και ακολούθησαν οι Παμλίδης και Μπάλαν με 6 και ο Ροσέρο 4. Αυτά όσον αφορά τα γκολ στα επίσημα παιχνίδια.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλα τα γκολ της φετινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων φιλικών παιχνιδιών.






