Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ πήρε η ομάδα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που νίκησε στα πέναλτι την Κρανούλα με 5-4 (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι!

Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Κρανούλα να διαθέτει ένα πολύ δυνατό και έμπειρο σύνολο, απέναντι στη νεανική ομάδα του ΠΑΣ που είχε τις αντοχές, αλλά και το ταλέντο για να αντεπεξέλθει σ’ ένα τόσο δύσκολο έργο.

Η Κρανούλα είχε δύο δοκάρια στο παιχνίδι για να πάρει εκείνη την πρόκριση, αλλά και από πλευράς ΠΑΣ χάθηκαν καλές ευκαιρίες για να τελειώσει κι εκείνος το ματς νωρίτερα.

Στο 25’ ο Σιχλιμοίρης πήρε από κόντρα την μπάλα, σούταρε μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Αρχοντάκη, κάνοντας το 0-1.

Στο 59’ με απευθείας χτύπημα φάουλ, ο Τσιρογιάννης ισοφάρισε για την Δόξα Κρανούλας.

Το ματς πήγε στην παράταση χωρίς να αλλάξει κάτι κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτις. Εκεί «ήρωας» του αγώνα αναδείχτηκε ο Παπαϊωάννου, που απέκρουσε 3 πέναλτι από τα 7 που χτυπήθηκαν από κάθε ομάδα.

Η σειρά των εκτελέσεων με πρώτη την Κρανούλα

Νάσιος 1-0

Σιχλιμοίρης άουτ

Χαμπίμπης 2-0

Ζήκος 2-1

Τσιρογιάννης (απόκρουση)

Μαγκάκης 2-2

Τάτσης 3-2

Λιάππης 3-3

Ριστάνης (απόκρουση)

Παπαδόπουλος (απόκρουση)

Γκέκας (απόκρουση)

Τσιέπας 3-4

Διαιτητής ήταν ο κ. Μήτσιος, με την Κρανούλα να έχει κάποια παράπονα για πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ηλίας, Παππάς, Κέντρος, Νάσιος, Χαμπίμπης, Τσουμάνης, Τάτσης, Γκέκας, Τσιρογιάννης, Μαρμούτας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Καινούργιος, Πάσχος, Ζήκος, Μανιφάβας, Τσιέπας, Καμπότας (60’ Λιάππης), Μούτσιος, Σιχλιμοίρης, Ψαρράς Ι. (85’ Μαγκάκης), Μαλάμος (70’ Παπαδόπουλος Ελ.)