ON DEMAND
Featured · SUPER LEAGUE 2

Υποβιβάστηκε και η Κοζάνη – «Κλείδωσαν» οι 19 από τις 20 ομάδες της νέας Super League 2

Άλλη μία ομάδα αποχαιρέτισε σήμερα τη Super League 2, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην τελική 20άδα αυτών που θα λάβουν μέρος την επόμενη χρονιά στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Η Κοζάνη ηττήθηκε από τον Καμπανιακό με 1-0 και μάλιστα με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ν. Καθάριος στο 92’ και έχασε κάθε ελπίδα. Έτσι η παραμονή στον όμιλο του Βορρά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε Καμπανιακό που έχει 26 βαθμούς και Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει 25.

image description

Την τελευταία αγωνιστική παίζουν Ηρακλής-Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β.

Αν υπάρξει διαχωρισμός σε ομίλους τελικά και ισχύσουν τα περί 20 ομάδων

Στον Βορρά θα είναι οι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Λάρισα, Καβάλα, Μακεδονικός, ΠΑΟΚ Β΄, Eθνικός Νέου Κεραμιδίου, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, Καμπανιακός ή Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον Νότο θα είναι: Πανιώνιος, Κηφισιά, Χανιά, Καλαμάτα, ΑΕΚ Β’, Ιωνικός, Διαγόρας , Παναργειακός, Αιγάλεω και Ηλιούπολη

Μοιράσου: