
Όλη του την προσοχή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου έχει στρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ, ένα παιχνίδι στο οποίο η διαιτησία του στέρησε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την ανατροπή, ενώ είχε κάνει καλό ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο.
Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Αριέλ Γκαλεάνο ήταν το πάθος και η υψηλή ένταση που έβγαλε στο παιχνίδι της και τα οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει εφεξής, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Παρασκευής (16:00) με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Όπως είναι γνωστό, οι απουσίες του ΠΑΣ θα είναι πάρα πολλές και η ομάδα δεν θα συμπληρώσει ούτε 20άδα, αφού θα έχει μόνο 18 διαθέσιμους παίκτες! Εκτός θα είναι οι τραυματίες Νικολιάς (τράβηγμα στον προσαγωγό), Λέο (θλάση), Ναούμης (πρόβλημα στον τετρακέφαλο), Τσίρης και Βουτσάς (με χιαστούς).
Σ’ αυτούς προστίθενται οι τιμωρημένοι Τζίνο, Λώλης με κόκκινες, Σομποτσίνσκι και Μπεγκάλα που ήταν δηλωμένοι με κίτρινες και ο Βρακάς που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες έχουν αρχίσει να μπαίνουν στα «καλούπια» του Παραγουανού τεχνικού και θα τα δώσουν όλα απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας, ευελπιστώντας το γήπεδο να έχει κόσμο, παρά την πολύ δύσκολη μέρα και ώρα.
Την Τρίτη το πρωί το πρόγραμμα της προπόνησης αρχικά είχε δουλειά στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ρόντο, καθώς και παιχνίδια τρεις εναντίον δύο σε μικρές εστίες, για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια με στηρίγματα.
Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (20/11, 11:00) στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.