image description

Μετά τον Γιάννη Μπονόβα, ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία έναν ακόμα Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή που είχε στις Ακαδημίες του, τον Νίκο Σέμο, γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Λάζαρου Σέμου.

Ο Νίκος Σέμος ήταν στους Tigers και μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό το 2022, ενώ τώρα ανήκει στην Κ17 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Σέμο. Ο 16χρονος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πράσινους.

Ο Νίκος Σέμος γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 22 Απριλίου 2009 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2015 στον Τίγρη Ιωαννίνων. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2022. Την τρέχουσα σεζόν είναι ενεργό μέλος της Κ17.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Νίκος Σέμος ανέφερε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η στιγμή αυτή αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας και των θυσιών μου, αλλά ταυτόχρονα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας διαδρομής γεμάτης απαιτήσεις και στόχους. Θα εργαστώ με αφοσίωση για να κερδίσω τη θέση μου στην πρώτη ομάδα. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου και όλους όσοι έχουν σταθεί δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία».

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Σύλλογο.”