
Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αποσυντονίστηκε πλήρως από το γκολ που δέχτηκε στο 2ο λεπτό και έφτασε τελικά να ηττηθεί από τον ουραγό Ηρακλή με 3-0!
Ο Ηρακλής ξεκίνησε το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν ο Δραγάνης βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΣ, σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, επανήλθε στον ίδιο και με κοντινό πλασέ άνοιξε τελικά το σκορ.
Ο ΠΑΣ χρειάστηκε κάποια λεπτά να συνέλθει και στη συνέχεια βγήκε μπροστά για την ισοφάριση. Είχε ευκαιρίες για το 1-1, αλλά δεν μπήκαν τα γκολ από τους Μαυροπάνο, Κανούργιο και Σιχλιμοίρη που είχαν τις σημαντικότερες στιγμές στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη πάλι ο ΠΑΣ δεν πρόλαβε καλά-καλά να βρει το ρυθμό του και ο Δραγάνης στο 51’ με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή.
Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, ο ΠΑΣ δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, ενώ στο 78’ ο Συμεωνίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας τη χαριστική βολή στην ομάδα του κ. Αγγέλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής: Παπαδόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ορφανίδης, Χατζηδήμπας, Ρότα, Δοξάκης, Συμεωνίδης, Βλαχόπουλος, Δούμτσος, Αμαραντίδης, Δραγάνης
ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Λαμπίρης, Καινούργιος, Ζήκος (30’ Αλεξίου), Μαυροπάνος, Σιουκολάνι, Μούτσιος, Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Γκλεγκλές (62’ Καμποτάς), Μπιμάι (Ν. Ψαρράς).






