image description

Ο Πρωτέας Βούλας θα είναι ο αντίπαλος των Vikos Φalcons στο Final-4 της Elite League, αφού την Δευτέρα «τσέκαρε» το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για την Λευκάδα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση το διάστημα 1-3 Μαΐου.

Ο Πρωτέας επικράτησε με 90-67 του Ψυχικού στο Κλειστό «Γ. Γεννηματάς» της Βούλας και κάνοντας το 4-1 στη μεταξύ τους σειράς, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση.

Στο Final 4 βρίσκονται, επίσης, οι Vikos Φalcons, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος και ο Evertech Παπάγου, με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Stoiximan GBL, καθώς ήδη το πρώτο εισιτήριο έχει πάρει η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου, Δόξα Λευκάδας.

Πρωτέας Βούλας-Ψυχικό

Διαιτητές: Μαρτινάκος-Παπαϊωάννου-Ζιώγας

Δεκάλεπτα: 16-13, 38-26, 65-49, 90-67

Πρωτέας Βούλας (Μανουσέλης): Ρίτσαρντ 15, Μιλεντίγεβιτς 17 (3), Ρις 15, Κόης 9 (1), Δέλγας 2, Πετανίδης 3, Πεταλωτής, Μπέλη 11, Βουλγαρόπουλος 3, Καραγεωργίου 15 (3)

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Γκόλαντας, Παπαγιάννης 8, Κουκάς 4 (1), Ρος 7 (1), Αντωνάκης 12 (2), Καρράς 7, Ουέλς 20 (1), Δημάκος 7 (1), Θεοδώρου 2

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.

Η διαδρομή μέχρι την άνοδο στο Final 4 είναι η εξής:

Ημιτελικοί

Νεανική Εστία Μεγαρίδος-Evertech Παπάγου (1)
Vikos Φalcons-Πρωτέας Βούλας (2)

Τελικός

Νικητής 1-Νικητής 2