
Με το Final Four της Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ να διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σιδέρης Καραδήμας» συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Α2 το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου.
Το πρόγραμμα του Final Four περιλαμβάνει τους δυο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο, ανάμεσα σε Λέων Μεσολογγίου – Λέων Κέρκυρας και ΑΓΣΙ – Κένταυροι Κέρκυρας. Οι νικητές των ζευγαριών αυτών θα κερδίσουν την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ και στον τελικό της Κυριακής θα κριθεί και ο πρωταθλητής.
Ο ΑΓΣΙ, μετά τους συνεχόμενους υποβιβασμούς των τελευταίων ετών, προσπαθεί να επανέλθει στο προσκήνιο και ο αγώνας του Σαββάτου στις 18:30 είναι καθοριστικός.

Ακόμη, στο πρόγραμμα του Κλειστού «Σιδέρης Καραδήμας», όπου το διήμερο θα γίνουν συνολικά δέκα αγώνες μπάσκετ, υπάρχει επίσης ο αγώνας για τα Play off της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, ανάμεσα σε Vikos Φalcons U23 και IBC. Οι Νέοι του Βίκου έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη σειρά με τη νίκη που έκαναν, μειώνοντας σε 2-1, με τη σειρά να κρίνεται στις 4 νίκες.
Το πρόγραμμα στο Νέο Κλειστό έχει αναλυτικά ως εξής:
Σάββατο 25 Απριλίου:
Παμπαίδων (09.00 π.μ.): ΑΓΣΙ – IBC
MiniBasket U12 (11.15 π.μ.): ΠΑΣ Γιάννινα – Άτλας Ιωαννίνων
Γαλανόλευκα U13 (13.00): ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕ Μετσόβου
Ανδρών – Ημιτελικός Final Four Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ (16.00): Λέων Μεσολογγίου – Λέων Κέρκυρας
Ανδρών – Ημιτελικός Final Four A2 ΕΣΚΑΒΔΕ (18.30): ΑΓΣΙ – Κένταυροι Κέρκυρας
Ανδρών – Play off Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ (21.00): Vikos Φalcons U23 – IBC.
Κυριακή 26 Απριλίου:
Γαλανόλευκα U13 (09.30 π.μ.): IBC – Vikos Φalcons
Παμπαίδων (11.00 π.μ.): ΠΑΣ Γιάννινα – Πρωτέας Ηγουμενίτσας
MiniBasket U12 (13.30): ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΓΣΙ
Ανδρών – Τελικός Final Four Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ (16.00).






