Φιλικό αγώνα με το νεοσύστατο τμήμα γυναικών ποδοσφαίρου και πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής, Ολυμπιακό Πειραιώς, θα δώσουν οι γυναίκες του Άτλα Ηπείρου. Οι “ερυθρόλευκες” έκαναν πέρυσι το 14 στα 14 με απολογισμό τερμάτων 136-0 και πέτυχαν πανεύκολα την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, και ο Άτλας ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες.
Ένα φιλικό με ξεχωριστή σημασία!
Στο πλαίσιο της ημερίδας «Ποδόσφαιρο Γυναικών στην Ελλάδα – Προκλήσεις και Προοπτικές», που πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανάδειξη και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η ομάδα μας έχει την τιμή να φιλοξενήσει την Κυριακή 21 Ιουνίου τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, ο ΑΣ Άτλας Ήπειρος Ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, έναν από τους πιο ιστορικούς και αναγνωρίσιμους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας και πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής.
Πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, η αναμέτρηση αποτελεί μια γιορτή για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας την πρόοδο, τη δυναμική και το μέλλον του αθλήματος. Ένα παιχνίδι που συμβολίζει τη σύνδεση του παρόντος με το μέλλον και προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες στις αθλήτριές μας.
Epirus Football Arena
Κυριακή 21 Ιουνίου
12:30
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη σπουδαία ποδοσφαιρική γιορτή και να δώσουμε μαζί ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο γυναικείο ποδόσφαιρο!
