Μετά τη νίκη-πρόκριση της Θύελλας Κατσικά επί της Πλαταριάς στη Β’ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, ο Γιώργος Λαδιάς δεν έκανε ο ίδιος δηλώσεις, αλλά ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του, Κώστας Γκοτζιάς, που έδειξε ικανοποιημένος από την πρόκριση και στόχος όπως είπε είναι να προχωρήσει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό και να παραμείνει γρήγορα στη Γ’ Ενική.
Ο κ. Ιωακειμίδης, προπονητής της Πλαταριάς σχολίασε ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι που το απόλαυσε ο κόσμος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γκοτζιά:
«Να ευχηθώ καταρχάς καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφους, προπονητές, παίκτες, να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία.
Νομίζω είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, γνωρίζαμε την ομάδα της Πλαταριάς και από το φιλικό, μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ειδικά μπροστά έχει κάποια παιδιά τα οποία φαίνονται έμπειροι παίκτες και μας δυσκόλεψαν, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά νομίζω η σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ νωρίτερα. Τέλος καλό, όλα καλά, συνεχίζουμε, πολύ σημαντική η πρόκριση και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με την ομάδα της Κέρκυρας».
Για το αν είναι στόχος μια πορεία στο κύπελλο: «Ναι, θέλουμε και είναι ένας στόχος ο οποίος, δεν θα το κρύψω, είναι ένας κρυφός στόχος η ομάδα να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά. Είναι ένας θεσμός ο οποίος μας αρέσει, μπορεί να τύχουν ομάδες εκτός του δικού μας ομίλου, όπως η Παναχαϊκή, μπορεί να τύχει να πάμε στην Αλεξανδρούπολη, μια ομάδα από κάτω, από Αθήνα, δεν ξέρω πώς θα τύχει. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά.
Να πω ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχει μείνει ένας βασικός κορμός των παιδιών από πέρυσι, αλλά ήρθαν και καινούργιοι παίκτες για να κάνουμε μια ομάδα, ένα σύνολο δυνατό, ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα. Πρώτος και κύριος στόχος είναι η παραμονή. Και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για την ιστορία της Θύελλας Κατσικάς».
Για το αν φάνηκε κάποια αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων για να τελειώσει νωρίτερα η ομάδα του το παιχνίδι: «Θα το φτιάξουμε και αυτό, αλλά νομίζω ότι και η Πλαταριά είχε κάποιες φάσεις, είχε και ένα δοκάρι. Ήταν ένα ωραίοι παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Κι εμείς σίγουρα είχαμε τις δύο κλασικές ευκαιρίες του Άγγελου Παππά να τελειώσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε το 2-0 νωρίτερα. Μας βοήθησε σίγουρα που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Από εκεί και πέρα νομίζω δεν απειληθήκαμε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, δηλαδή μετά το 1-0 και την κόκκινη κάρτα δεν απειληθήκαμε και νομίζω ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμεθα αυτή την πρόκριση».
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές το επόμενο διάστημα: «Νομίζω αν θα γίνουν, θα γίνουν μία με δύο προσθήκες.Είμαστε 23 άτομα αυτή τη στιγμή, ένα καλό σύνολο νομίζω, με νέα και έμπειρα παιδιά. Θα έχουμε μία ομάδα που πιστεύω ότι εντός έδρας θα είμαστε πολύ δυνατοί και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει και στα εκτός έδρας θα είμαστε ανταγωνιστικοί και εκεί. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά με τον προπονητή μας, με το τιμ όλο εδώ, τον καινούργιο προπονητή, τον κύριο Λαδιά, που ήρθε και θέλει να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία, ένας πολύ έμπειρος προπονητής, και νομίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα είμαστε χαρούμενοι για τη δική μας την ομάδα και το δικό μας το σύλλογο».
Σοφοκλής Ιωακειμίδης
«Ήταν ένα καλό ματς, ένα ευχάριστο ματς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, αλλά νομίζω το θέαμα ήταν καλό, άρεσε στους φιλάθλους και εμείς μείναμε ικανοποιημένοι. Στεναχωρηθήκαμε που χάσαμε, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο».
Για το αν ήταν σημείο κλειδί το δοκάρι της ομάδας του στο 0-0: «Έγιναν αρκετές φάσεις στο ματς, θα μπορούσαμε να φάμε και εμείς γκολ σε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Νομίζω ότι αν είχαμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικά. Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να είμαστε παραπονεμένοι, καταβάλαμε την προσπάθεια μας, ήταν ένα καλό ματς κι εκείνοι δικαιούνταν να περάσουν και εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε ελπίδες, αλλά νομίζω ότι καλά είμαστε, καλά πήγαν όλα.
Θέλουμε να κερδίζουμε. Να αποκτήσουν τα παιδιά αυτή τη νοοτροπία της νίκης. Δεν το καταφέραμε, δεν πειράζει, πιστεύω σε δύο εβδομάδες που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να είμαστε και συγκεντρωμένοι να μπορέσουμε να εστιάσουμε εκεί την προσοχή μας».
