ON DEMAND
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Τσιλεμάνης: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και τα καταφέραμε» (video)

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας Παντελής Τσιλεμάνης από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Κατσικά λέγοντας ότι ήθελαν πολύ να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχουν τον ίδιο στόχο και το κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

image description

Για το εάν περίμενε τόσο ευρεία νίκη: «Ήρθε, δεν την περιμέναμε. Ο στόχος είναι να κερδίζεις, να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Τα γκολ μετράνε στο τέλος στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ανταγωνιστή, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, αν και προηγήθηκε, καταφέραμε να μη χάσουμε τη ψυχολογία μας, να έχουμε απόλυτη διάθεση και προσήλωση στο στόχο και καταφέραμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας να βγει στο γήπεδο».

Για το ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα του έψαχνε τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο και μετά είχε πολύ καλή εικόνα: «Όταν είναι 1η αγωνιστική τα παιδιά έχουν το άγχος της πρεμιέρας, είμαστε άπειροι στην κατηγορία και όλο αυτό είναι λογικό να σου δώσει λίγο περισσότερο φόβο σε σχέση με αυτό που έχεις να κάνεις. Φάγαμε ένα γκολ, αλλά μετά δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά μας στον αγωνιστικό χώρο και φτάσαμε στη νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι να πας ματς-ματς, να κερδίσεις τα παιχνίδια που μπορείς,  τα παιχνίδια όλα να τα παλέψεις, γιατί για να σωθεί μια ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Η αρχή έχει μεγάλη αξία, έχουμε το ρεπό και μετά δυο ματς στην έδρα μας, οπότε αν διεκδικήσουμε το καλύτερο και σε αυτά, θα έχουμε στόχο να σωθούμε ουσιαστικά αλλά όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Μοιράσου: