Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗΠ ανάμεσα στην Προοδευτική Περάματος και του Άτλαντα διακόπηκε στο 25ο λεπτό, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή.
Το παιχνίδι είχε ισορροπημένη εικόνα στα πρώτα λεπτά, με τον Άτλαντα να χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Πύρτσιο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Από την πλευρά της, η Προοδευτική Περάματος προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, επιθετικός των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα, πέρασε τον Κουκουλάρη, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Καθώς η βροχόπτωση εντεινόταν και οι συνθήκες δυσκόλευαν ολοένα και περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, το παιχνίδι οδηγήθηκε σε δυνατές μονομαχίες, μέχρι τη διακοπή του στο 25ο λεπτό.
Για τον ορισμό της συνέχειας της αναμέτρησης θα αποφασίσει η ΕΠΣΗΠ.
