Με οκτώ συμμετοχές σε τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες, η Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων «Η ΕΥΡΟΙΑ» έδωσε το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές τουρνουά, ανοιχτό σε αθλητές από όλο τον κόσμο, οι ξιφομάχοι μας είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη διεθνή σκηνή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παμπαίδες U14
* Άγγελος Δάλλας – 53η θέση
* Γιώργος Γκορέζης – 58η θέση
* Δημήτρης Καλτσής – 65η θέση
Παγκορασίδες U14
* Κωνσταντίνα Καλτσή – 55η θέση
Έφηβοι U17
* Βασίλης Μήτσογλου – 173η θέση
Νεάνιδες U17
* Ηρώ Χατζή – 98η θέση
* Αναστασία Καλτσή – 144η θέση
* Κωνσταντίνα Καλτσή – 183η θέση
Όπως σημειώνει ο σύλλογος: «Πέρα από τις τελικές κατατάξεις, η αξία της συμμετοχής βρίσκεται στις εμπειρίες που αποκτούν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μας. Κάθε διεθνής διοργάνωση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην αγωνιστική τους εξέλιξη, προσφέροντας νέες παραστάσεις, εξοικείωση με διαφορετικά αγωνιστικά στυλ και πολύτιμα εφόδια για τη συνέχεια.
Η παρουσία της Εύροιας σε διεθνείς διοργανώσεις αποτελεί μέρος της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε στους αθλητές μας ευκαιρίες εξέλιξης και ουσιαστικής επαφής με την ξιφασκία υψηλού επιπέδου.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και την εκπροσώπηση του συλλόγου μας!
Συνεχίζουμε με δουλειά, εμπειρίες και νέους στόχους!».
