ON DEMAND
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γ’ Εθνική γυναικών: Ζευγάρωσε τις νίκες του ο ΠΑΣ Γιάννινα WFT!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας για τις Γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά, επί του Πανλευκάδιου, με σκορ 0-6!

Ο αγώνας, που ήταν εξ αναβολής για την 1η Αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών, διεξήχθη σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, στο Γήπεδο Νυδρίου.

image description

Η διαφορά δυναμικότητας και αγωνιστικής ετοιμότητας των δυο ομάδων ήταν τεράστια. Και τα 6 γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα επιτεύχθηκαν στο Α’ ημίχρονο, με τη Νικολέττα Γιαννακοπούλου και τη Μαριλένα Κατσιγιάννη να σημειώνουν χατ τρικ, πετυχαίνοντας από τρία γκολ η κάθε μία!

Επακόλουθα, τα σημαντικά σημεία της αναμέτρησης ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου:

– Οι Γυναίκες του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχαν τη συμπαράσταση του Συνδέσμου Φιλάθλων Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, που για μια ακόμη φορά έδειξαν το μεγάλο βάρος που κουβαλά η φανέλα με τον Ταύρο!

– Η Ανθή Καραμποΐκη είχε και τη συμπαράσταση των συγγενών της, από την πλευρά του πατέρα της, που κατάγεται από τη Λευκάδα.

– Την ομάδα δεξιώθηκε στο Κανάλι Πρεβέζης μεγάλος χορηγός της Ομάδας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

– Τα κορίτσια με τον Ταύρο στη Φανέλα, είχαν την τιμή να επισκεφθούν το Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκάδα, πριν την αναμέτρηση.

– Ειδυλλιακό το σκηνικό με τα πλατάνια στο γήπεδο Νυδρίου, στις εκβολές των Καταρρακτών της περιοχής. Το Γήπεδο στο Νυδρί το έχει χρηματοδοτήσει ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τριάντος): Γιώτη, Αγγέλη Δ., Αγγέλη Π., Τζάλλα, Καρλέτσα, Φώτη, Νικησανιώτη, Μπάρκα, Ντακούμη, Γιαννακοπούλου, Κατσίγιαννη, Καραμποΐκη

Μοιράσου: