image description

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του IBC στη διαδικασία των play off ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η φετινή χρονιά κρίνεται ως επιτυχημένη, μιας και στην πρώτη της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία η ομάδα του IBC κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ, οι οποίες συνθέτουν ένα mini πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών με τον πρώτο της κατάταξης να εξασφαλίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του IBC προσκαλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει με την παρουσία του τη δύσκολη αυτή προσπάθεια. Ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο τους Ιππότες Κέρκυρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 15.45 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ, στη Λιμνοπούλα.

Τέλος, η διοίκηση του IBC ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες των καιρών έγιναν συνοδοιπόροι στο όραμα και στήριξαν έμπρακτα το πλάνο και την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Viozois S.A., Hall Of Brands, Dotsoft, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Sports Minister espresso with balls, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κων/νος Αντωνίου, Comitech S.A., Refren Music Bar, Ιπποκράτειο Ιωαννίνων Α.Ε.