ON DEMAND
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προς αναβολή το φιλικό ΠΑΣ και Παναιτωλικού

Σοβαρή πιθανότητα υπάρχει να αναβληθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη. Οι “κυανόλευκοι” θέλουν να αναχωρήσουν μία μέρα νωρίτερα από το Καρπενήσι, και να επιστρέψουν Πέμπτη απόγευμα στα Ιωάννινα και πρότειναν στον Παναιτωλικό να παίξουν νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Τα “καναρίνια” δεν φαίνεται να συμφωνούν, αφού θέλουν απόγευμα και πιθανότατα το φιλικό αυτό θα ματαιωθεί.

Δεν αποκλείεται βέβαια κάτι να αλλάξει είτε ως προς τον αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα που διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Λαμία είτε ως προς τις προθέσεις του Παναιτωλικού, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δείχνουν ματαίωση.

image description

Ο λόγος που ο ΠΑΣ επιστρέφει νωρίτερα, είναι για να προλάβουν να πάρουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές πριν αναχωρήσουν για την Τουρκία, καθώς η ομάδα έχει βρει ένα άλλο τουρνουά, όχι το Afyon Cup που ακυρώθηκε, όπως σημειώναμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Μάλιστα μία από τις αντιπάλους που αναμένεται να έχει ο ΠΑΣ στην Τουρκία είναι η Οσμανλίσπορ.

Μοιράσου: