ON DEMAND
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς προβλήματα ετοιμάζεται ο ΠΑΣ για Λαμία

Τους ρυθμούς του για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Λαμία ανεβάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα είναι πλήρης για την αναμέτρησης της Κυριακής. Από το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ δεν προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Σκόνδρας ήταν ο μόνος που αντίκρισε κίτρινη κάρτα, που ήταν η 5η, οπότε δεν θα υπάρχει για τον Γιάννη Πετράκη ούτε τιμωρημένος. Αντιθέτως θα υπάρξει μία επιστροφή, αυτή του Αποστολόπουλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών για την κόκκινη που είχε αντικρίσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο Καρίμ Σολτάνι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως, αλλά η χρονιά γι’ αυτόν τελείωσε κάπως άδοξα με τους πολλούς τραυματισμούς που είχε.

image description

Όπως είναι γνωστό όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής θα γίνουν και πάλι την ίδια ώρα (19:00), με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να πάρει στη Λαμία ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για να επιστρέψουν, έστω και στο φινάλε τα χαμόγελα.

Μοιράσου: