Τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της μαθαίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Προοδευτικής Περάματος, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 12 ομάδες οι: ΑΕΛ 1964, Ελπίδες Καρδίτσας ’94, Αμαζόνες Δράμας, Άρης Θεσσαλονίκης, Ατρόμητος Αθηνών, Αγία Παρασκευή, Γλυφλαδα-Οδυσσέας, Εργοτέλης, Προοδευτική Περάματος, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Τρίκαλα 2011 και Πανσερραϊκή.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, η κλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 12:30 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή.
