ON DEMAND
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλεσμένη του Προμηθέα Πάτρας η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα

Με 70 αθλητές ηλικίας 7-12 ετών από τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 25 γονείς και 5 συνοδούς ταξίδεψε στην Πάτρα η αποστολή των Γιαννιωτών το Σάββατο ως καλεσμένη της ομάδας του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ.

Η αναχώρηση στις 06.30 το πρωί δεν πτόησε κανέναν, μιας και οι μπαταρίες ήταν ήδη γεμάτες και ο ενθουσιασμός στα ύψη για την μοναδική ημέρα που θα ακολουθούσε.

image description

Η άφιξη στην πόλη της Πάτρας στις 09.00 συνοδεύτηκε από την επίσκεψη στο υπερσύγχρονο προπονητήριο Ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας, όπου μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν 5 φιλικοί αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της τοπικής εκεί ομάδας.

Σε εγκαταστάσεις που αποτελούν κόσμημα για την Ελληνική και όχι μόνο επικράτεια, οι μικροί αθλητές του ΠΑΣ έμειναν άναυδοι από τους χώρους προπόνησης που συνάντησαν εκεί (κάνοντας δυστυχώς και τον παραλληλισμό με τους αντίστοιχους της πόλης των Ιωαννίνων) και ευχαριστήθηκαν κάθε δευτερόλεπτο των φιλικών αναμετρήσεων, ζώντας μοναδικές στιγμές.

Δόθηκε παράλληλα η δυνατότητα να ξεναγηθούν οι αθλητές και οι συνοδοί τους και στους υπόλοιπους χώρους του προπονητηρίου και το εργομετρικό κέντρο που έχει στηθεί εκεί !!!

Η αποστολή στη συνέχεια γευμάτισε σε εστιατόριο της Πάτρας και αφού έφερε μία βόλτα στην πόλη της Πάτρας και τα περίχωρα, πήρε το δρόμο για το Κλειστό Γυμναστήριο ΄΄Τόφαλος΄΄ της πόλης που είναι και η έδρα της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Α1 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΟΚ.

Το θέαμα στον αγώνα, οι υψηλής ποιότητας επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, τα happenings που είχαν διοργανώσει οι υπεύθυνοι του Προμηθέα, οι μασκότ της ομάδας, οι τσιρλίντερ και όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, γέμισαν με εμπειρίες και χαρά όλους τους μικρούς  αθλητές των Ιωαννίνων.

Η αποστολή  επέστρεψε στα Ιωάννινα αργά το βράδυ και η μόνη απορία στα χείλη των μικρών μας αθλητών ήταν το ”ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ;;;”

Η Ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννινα τονίζει σε ανακοίνωσή της: “Οφείλουμε και δημόσια ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ, τη Διοίκηση της ΚΑΕ και το σύνολο των Υπευθύνων και Προπονητών των Ακαδημιών του Συλλόγου για όλες τις μοναδικές στιγμές που προσέφεραν στους μικρούς μας αθλητές!!!
Όσα συγχαρητήρια και αν δώσουμε στην ομάδα της Πάτρας και τους ανθρώπους της που με μεράκι, όραμα και πλάνο έχουν ήδη δημιουργήσει κάτι που αποτελεί ΣΤΟΛΙΔΙ για την πόλη τους και τη χώρα, θα είναι λίγα! Ελπίζουμε μόνο διδασκόμενοι και εμείς οι ίδιοι από αυτούς και βλέποντας το παράδειγμά τους, να μπορέσουμε στο άμεσο μέλλον να κάνουμε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση”.

 

Μοιράσου: