ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επανόρθωσε μετά την κατακραυγή ο Αυγενάκης: «Δεν είχα και δεν θα μπορούσα να έχω ανάμιξη στην τιμωρία του ΠΑΣ»

Μετά την κατακραυγή που υπήρξε ακόμα και από αθηναϊκά ΜΜΕ, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτησή του από δεκάδες Ηπειρώτες, ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε μία παρένθεση στην ανάρτησή του, με την οποία επιχειρεί να κάνει επανόρθωση.

Σημειώνει λοιπόν ότι η είσοδος του ΟΦΗ στην εξάδα θα γίνει εφόσον παραμείνει η ποινή του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είχε ούτε θα μπορούσε να έχει ανάμιξη στην όποια απόφαση.

image description

Η νέα ανάρτηση με την προσθήκη της παρένθεσης αναφέρει τα εξής:

Στη μεγάλη νίκη ΟΦΗ – Απόλλων 2-0⚽
Είσοδος στην 6άδα του πρωταθλήματος καιι συμμετοχή στα play off, με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, (εφόσον παραμείνει η δικαστικη απόφαση για αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία δεν εχω -και δεν θα μπορούσα αλλωστε να έχω- καποια ανάμιξη, όπως κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν).
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο σε ομάδα και διοίκηση του ΟΦΗ για τα βήματα προόδου👏

Μοιράσου: