image description

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως φαίνεται κάποιες απουσίες θα υπάρξουν. Ο Μπιλμπάο δεν κατάφερε σήμερα να βγάλει την προπόνηση, ενώ ο Ισπανός έρχεται να προστεθεί στους Σταματελόπουλο και Ποζνάνσκι που είχαν αντιμετωπίσει κι εκείνοι κάποια προβλήματα τις τελευταίες μέρες.

Αντιθέτως ο Κόντε θα είναι στη διάθεση του Θανάση Στάικου και αναμένεται να ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι προορίζεται να βγάλει τουλάχιστον 45 λεπτά, αν όχι και περισσότερο.

Το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι Στάικος, Πενταρβάνης για την τακτική και τα αγωνιστικά παιχνίδια, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντός, καθώς δεν παύει η ομάδα να στοχεύει και στους δύο τομείς, είχε τις τελευταίες μέρες εστιαστεί τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική τακτική και το αμυντικό τρανζίσιον.

Σήμερα ειδικά είχαμε προθέρμανση, παιχνίδι 5 εναντίον 2, αμυντική τακτική, παιχνίδι 10 εναντίον 10 στο μισό γήπεδο και δουλειά και στις στατικές φάσεις, που σιγά-σιγά μπαίνουν κι αυτές στο πρόγραμμα.

Όπως φάνηκε από το σημερινό δίτερμα, μετά και τη διαφαινόμενη απουσία του Μπιλμπάο, προτεραιότητα για την αρχική ενδεκάδα έχουν οι Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Λιάσος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λώλης, Κόντε και Ροσέρο. Πάντα σε σχηματισμό 4-3-3 που είναι ο σχηματισμός που είναι ο βασικός πάνω στον οποίο δουλεύει το τεχνικό επιτελείο.

Εξυπακούεται ότι θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε όσους ακόμα παίκτες μπουν στην αποστολή.

Αύριο η ομάδα θα αναχωρήσει  στις 11 το πρωί για Αγρίνιο, θα γευματίσει εκεί και το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το ματς με τον Παναιτωλικό, που θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, πολύ διαφορετικό απ’ αυτά που έγιναν στην Πολωνία.

Οι φίλοι του ΠΑΣ θα το παρακολουθήσουν από το Cosmote Sport 2 σε ζωντανή μετάδοση.