ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Ευαγγέλου διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ διαιτητής της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς θα διεξαχθεί Κυριακή στις 18:00 στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Ευαγγέλου είχε τεθεί στο “ψυγείο” μετά την ακύρωση γκολ στον Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ενεργοποιείται εκ νέου ως πρώτος διαιτητής σε μία αναμέτρηση.

image description

Είναι η 14η φορά που θα σφυρίξει παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Πέρυσι βρέθηκε στον δρόμο των “κυανόλευκων” σε τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό (ήττα 1-2), και Βόλο και Απόλλωνα Σμύρνης (νίκες με 3-2 και 2-0).

Αναλυτικά:

Οι βοηθοί του θα είναι οι Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) και Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Πολυχρόνης.

Στο VAR θα είναι οι Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και βοηθός ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας).

Όλοι οι ορισμοί ΕΔΩ

Μοιράσου: