Ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια έκανε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που ηττήθηκε από τον Άρη με 2-1 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος εφήβων της Super League.
Οι «κυανόλευκοι» δεν έβγαλαν το πάθος, την ενέργεια και την ποιότητα που έχουν βγάλει σε άλλα ματς, άφησαν να περάσουν 60 λεπτά χωρίς να γίνεται τίποτα στο ματς από τις δύο ομάδες και όταν ο Άρης προηγήθηκε με γκολ στο 62’ και το 68’ δεν έβγαλε εγκαίρως αντίδραση, με συνέπεια η μείωση του σκορ να έρθει πολύ αργά στο 85’.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι δύο ομάδες ήταν αργές στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και έκαναν πολλά λάθη. Ο ΠΑΣ είχε μία διπλή ευκαιρία στο 11’ με Κόντο και Πλασκασοβίτη και άλλο ένα σουτ του Σπύρου στο 27’ αλλά ήταν ακίνδυνος, όπως και ο Άρης που με κάποια μακρινά σουτ προσπαθούσε να αιφνιδιάσει τον Κασιόλα.
Το ματς έληξε με μια άτυχη στιγμή για τον Γεωργίου του Άρη, του οποίου γύρισε το πόδι σε μία διεκδίκηση με συνέπεια να πάθει ένα βαρύ διάστρεμμα και να αποχωρήσει με ασθενοφόρο για να κάνει ακτινογραφία.
Στην επανάληψη και ως το 60’ το ματς δεν είχε τίποτα το σπουδαίο για να φτάσουμε στο 62’, όπου Βέργος ξέφυγε από δεξιά, βρήκε χώρο προχώρησε, γύρισε παράλληλα την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ζησόπουλος με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1!
Ο ΠΑΣ είχε ένα σουτ του Κόντου στο 64’ και ζήτησε πέναλτι στο 65’ σε ανατροπή του Πλασκασοβίτη, αλλά φάνηκε ο παίκτης του Άρη να έχει επαφή με την μπάλα στο τάκλιν που έκανε κι έτσι ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι.

Ο Άρης «απάντησε» στις στιγμές αυτές του ΠΑΣ με δεύτερο γκολ από ασυνεννοησία του Ντώνου με τον Κασιόλα, ο Χαρούπας το εκμεταλλεύτηκε και σε κενή εστία έκανε το 0-2!
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Λώλη στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 85’ με τον Βάσση που έκανε ωραία προσποίηση και σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή.
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, προσπάθησε με στατικές φάσεις και γεμίσματα να ισοφαρίσει, αλλά δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία.
Δείτε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού ΕΔΩ


