ON DEMAND
ΚΥΠΕΛΛΟ

Θετική η Ομοσπονδία της Αυστραλίας για τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού κυπέλλου!

«Λευκός καπνός» φαίνεται ότι προκύπτει αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο εξωτερικό.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να συζητήσει τη φιλοξενία του τελικού στη χώρα λόγω και της ομογένειας, με τις συζητήσεις να δρομολογούνται να ξεκινήσουν σύντομα.

image description

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο με την ΕΠΟ να τονίζει ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον αγγλικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της.

Μοιράσου: