Μία από τις συνηθισμένες φράσεις των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθούν παντού την ομάδα είναι ότι «τα χιλιόμετρα είναι λίγα για σένα Άγιαξ της Ηπείρου», θέλοντας έτσι να δείξουν ότι δεν λογαριάζουν αποστάσεις και έξοδα, αρκεί να έχουν τη χαρά να βλέπουν την ομάδα τους από κοντά. Με μια ματιά στο πρόγραμμα που θα έχει ο ΠΑΣ στον α’ γύρο διαπιστώνεται ότι το σύνθημα θα έχει και κυριολεκτική σημασία, αφού πράγματι τα χιλιόμετρα που θα διανύσει η ομάδα είναι σχετικά λίγα.

Με εξαίρεση τα δύο αναβληθέντα ματς του Αυγούστου, που ενδέχεται να μπουν εμβόλιμα στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αν δεν βρεθούν άλλες κενές ημερομηνίες, ο ΠΑΣ στον α’ γύρο θα ταξιδέψει κατά σειρά σε Αθήνα (με ΠΑΟ), Κέρκυρα, Αγρίνιο, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη (με Ηρακλή) και ξανά Αθήνα (με ΑΕΚ). Όταν γίνουν και οι δύο εμβόλιμες αγωνιστικές θα ταξιδέψει άλλη μία φορά Αθήνα (για τον Πανιώνιο) και Θεσσαλονίκη (για το ματς με τον ΠΑΟΚ).

Πιο μακρινά ταξίδια, όμως, θα έχει ο β’ γύρος, αφού εκτός της Αθήνας (την οποία προσεγγίζει ο ΠΑΣ αεροπορικώς) θα πρέπει να πάει σε Χανιά, Τρίπολη, Λάρισα και Λιβαδειά.