Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων, εκεί που έχει βρεθεί πλέον η προσωρινή λύση γις τις βροχερές ημέρες, ώστε να αποφεύγεται η καταπόνηση των γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ. Άλλωστε για μία ακόμα χρονιά δεν έγινε καμία βελτίωση στους αγωνιστικούς χώρους για να αντέχουν τον χειμώνα κι έτσι ακόμα και η Κ-20 “έφαγε πόρτα” από το ΠΕΑΚΙ για την πρεμιέρα της με τον Ατρόμητο που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής υποομαδικής τακτικής, καθως και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
Ατομικό ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ, που τελικά η κατάστασή του είναι σοβαρότερη απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα.
Απών με άδεια ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς.
Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.