image description

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει για το πρόβλημα μη χορήγησης πιστοποιητικών συμμετοχής στις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια, δύο είναι τα προβλήματα του ΠΑΣ. Το ένα είναι ότι δεν έχει καταβάλει κάποιες δόσεις από τα συμφωνηθέντα με την Επιτροπή Σταδίων, η οποία ως γνωστόν είχε προχωρήσει και σε συνέντευξη τύπου παραμονή της ευρωπαϊκής γιορτής με την Οντ, ζητώντας από την ΠΑΕ να μη παρεκκλίνει σε καμία ημερομηνία, ενώ το δεύτερο πρόβλημα είχε να κάνει με τις κάμερες ασφαλείας του Σταδίου, που δεν καλύπτουν το 100% των εξεδρών, αλλά μόνο το 40%.

Το δεύτερο πρόβλημα, πάντως, ήδη διευθετήθηκε, αφού μέχρι αυτήν την ώρα τοποθετούνταν οι κάμερες και πλέον υπάρχει πλήρης κάλυψη των χώρων του Σταδίου που πρέπει να ελέγχει η αστυνομία.

Κατά τα λοιπά, όπως είχαμε γράψει και προηγουμένως, οι ενημερότητες, ο προϋπολογισμός και η εγγυητική είναι κανονικά μέσα στο φάκελο.

Όσον αφορά την Βέροια, το πρόβλημά της έχει να κάνει με τη μετοχική σύνθεση και την καταγγελία των Τρικάλων, με το θέμα να είναι αρκετά σοβαρό και να υπάρχει πιθανότητα αποβολής της, αν δεν αποδειχτεί πραγματική η μεταβίβαση των μετοχών.