Προβληματισμένος από την εικόνα της άμυνάς του ήταν ο Τραϊνός Δέλλας, ο οποίος παραπονέθηκε για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΣ, θεωρώντας το ως εύκολο σφύριγμα από τον διαιτητή.

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι άρχοντες εδέησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το σκορ δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά. Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και δώσαμε ειδικά το 2ο και 3ο γκολ, δώρο στον αντίπαλο. Αλλά για να συμβεί αυτό είχε προηγηθεί ένα εύκολο πέναλτι που έδωσε στα Γιάννινα ο διαιτητής. Έχω αμφιβολίες, γιατί τον έβαλε μπροστά στο σκορ. Το γκολ μας ανάγκασε να βγούμε μπροστά και να πιέσουμε να ψάξουμε το γκολ, παρότι ξέραμε ότι τα Γιάννενα είναι καλά στην κόντρα επίθεση. Είχαμε τις ευκαιρίες όχι το γκολ, ο αντίπαλος ότι έκανε ήταν γκολ.

Κάθε αρχή και δύσκολη. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την προσπάθεια όλων, τη σοβαρότητα και την ηρεμία θα βάλουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο».

Για το αν δημιούργησε εκνευρισμό το πέναλτι περισσότερο απ’ όσο έπρεπε: «Μετά το πέναλτι βγήκαμε μπροστά, ψάξαμε το γκολ, στο 1-0 είχαμε ευκαιρία για το 1-1. Βγήκαμε μπροστά με τη λογική να ισοφαρίσουμε, αλλά ενώ είχαμε ευκαιρίες δεχτήκαμε και 2ο αλλά και 3ο γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν έπαιξε ρόλο η απουσία Φυτανίδη: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας δεν μπόρεσε να παίξει. Όλους τους παίκτες μου τους υπολογίζω το ίδιο».