Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε απόλυτα διαβασμένος, με εξαιρετική τακτική και βγάζοντας τη δέουσα αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του, έφτασε στο ευρύ 3-0 επί του Ατρομήτου. Ο Γιάννης Πετράκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σχεδόν άψογη εμφάνισή τους, την οποία χαρακτήρισε «οδηγό» για τη συνέχεια.

«Ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την πολύ σπουδαία προσπάθεια, συγκέντρωση, πειθαρχία και υπευθυνότητα στο παιχνίδι τους και για την ενέργεια που έβγαλαν. Πιστεύω ότι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και δημιουργικά απέναντι σε μια καλή ομάδα με υψηλή ποιότητα παικτών. Μας έκανε και ευκαιρίες, με την πολύ σπουδαία απόκρουση του Πασχαλάκη να κρατάει σ’ εκείνο το σημείο το 1-0. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον Ατρόμητο.

Θα πρέπει να είναι οδηγός μας αυτό το ματς. Είμαστε στην αρχή όμως ακόμα. Θα μπορούμε να έχουμε και καλή συνέχεια, αν αυτά τα κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι με χαμηλά το κεφάλι, κάνοντας κάθε μέρα στην προπόνηση το καλύτερο.

Συγχαρητήρια στον κόσμο, θέλω και περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε την υποστήριξη όλων. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν σήμερα».

Για το αν βοήθησε θετικά η διακοπή: «Δεν θα ξέρουμε ποτέ τι θα γινόταν αν παίαζαμε Αύγουστο. Κρατάω τι έγινε σήμερα».