Επέστρεψε, αλλά για λίγο. Ο Άντι Λίλα, που ήταν τιμωρημένος τις 2 πρώτες αγωνιστικές, έπαιξε με τον Πλατανιά, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, «πληρώνοντας» γι’ άλλη μια φορά το υπέρμετρο πάθος του και το δυναμικό του παιχνίδι.

Ο Άντι Λίλα που είχε ψηφιστεί MVP του αγώνα με τον Πλατανιά, παρέλαβε σήμερα το βραβείο MVP HALL OF BRANDS και στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων ότι θέλει η ομάδα του να νικάει όλα τα παιχνίδια, ενώ αποθέωσε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ για την ομαδική δουλειά που γίνεται.

lila-mvp-platanias-2

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν κερδίσαμε τον Πλατανιά, αλλά είμαι ευχαριστημένος για το βραβείο. Έχω 6 χρόνια στον ΠΑΣ και τα δίνω όλα για την ομάδα».

Για τον φετινό ΠΑΣ: «Αλλάξαμε πολλούς παίκτες φέτος, έφυγαν ορισμένοι καλοί, αλλά ήρθαν πολύ καλοί παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Έχουν ταλέντο αυτοί που ήρθαν και για ‘μενα είναι παικταράδες. Η ομάδα θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία, παρότι δεν παίξαμε καλά με τον Πλατανιά, αλλά δεν ήταν καλό και το γήπεδο και μας δυσκόλεψε. Έχουμε ακόμα παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, μπορούμε να είμαστε και πάλι στους 5 καλύτερους».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τις άλλες ομάδες στις 3 πρώτες αγωνιστικές: «Το πρωτάθλημα είναι δυνατό κι αυτό είναι όμορφο. Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει συνέχεια, η Τρίπολη δεν έχει πάρει ακόμα βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και το πρωτάθλημα δύσκολο.

Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα με τον προπονητή μας. Ο κ. Πετράκης είναι πολύ καλός, ο γυμναστής μας ο κ. Αλεξίου ο καλύτερος στην Ελλάδα κατ’ εμέ και έχουμε καλούς παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας και με τον πρόεδρο και τον κ. Νιαρχάκο είμαστε μία οικογένεια».

mvp-plaketa-pas-platanias

Για την επιρροή τους στις κάρτες: «Είναι αλήθεια ότι παίρνω συχνά κάρτες, αλλά δίνω την ψυχή μου σε κάθε αγώνα. Είμαι ένας παίκτης που παίζει συνέχεια δυνατά και δεν μπορώ να προφυλάξω τα πόδια μου. Είμαι μαχητής. Θέλω να νικάει συνέχεια η ομάδα μου. Μέσα στο γήπεδο δεν στοχεύω ποτέ στην ισοπαλία, θέλω να νικάω. Με τον διαιτητή δεν έχουμε τίποτα. Έχει κι αυτός δύσκολη δουλειά. Αν όμως μου δίνουν κάρτα με το πρώτο μαρκάρισμα πρέπει κι εγώ να είμαι λίγο πιο ήρεμος».

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ στην Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο: «Πιστεύω στην ομάδα. Η Κέρκυρα είναι κι αυτή καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς καλοί και μπορούμε να νικήσουμε, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και ταλέντο. Μπορούμε να νικάμε παντού».

Για τα κέρδη της ομάδας στην Ευρώπη: «Η ομάδα και η πόλη κερδίζουν. Πλέον μαθαίνει και η υπόλοιπη Ευρώπη ότι τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα, τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Εμείς οι παίκτες έχουμε κέρδη, γιατί είναι μεγάλη εμπειρία. Θέλω να ξαναπαίξω το επόμενο καλοκαίρι Ευρώπη, όπως το θέλει και όλος ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο όπως το μετέδωσε live η σελίδα μας στο facebook “Super Fm”