image description

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων, στην οποία ομιλητές ήταν οι καταξιωμένοι Έλληνες προπονητές Άκης Μάντζιος της Εθνικής Κύπρου και Γιώργος Σίμος, πρών του Αστέρα Τρίπολης Β’.

Ο Σύνδεσμος προπονητών σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους δύο προπονητές, αλλά και τα μέλη του που συμμετείχαν στην ημερίδα. 

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ομιλητές της επιμορφωτικής ημερίδας κ. Μάντζιο Άκη και κ. Σίμο Γιώργο με θέματα: ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΚΗΣ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ (ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΩΝΑ -ΠΑΙΚΤΩΝ) ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Οι παρουσιάσεις των θεμάτων ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς ενδιαφέροντος, ποιότητας και υποστήριξης.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που με την συμμετοχή τους βοήθησαν να είναι επιτυχημένη η ημερίδα , όπως και τους συνάδελφους προπονητές από άλλους νομούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.