Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου σε δρόμους των Ιωαννίνων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαριότητας και πλυσίματος κοινόχρηστων χώρων και οδοστρωμάτων.
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, οι εργασίες θα ξεκινούν στις 6:00 το πρωί και θα διαρκούν έως την ολοκλήρωσή τους, με στόχο τη βελτίωση της καθαριότητας των δημόσιων χώρων και την ασφαλή διεξαγωγή των απαραίτητων παρεμβάσεων.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στους εξής δρόμους:
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026:
- Νικολάκη Εφέντη
- Παπάζογλου
- Αραβαντινού
- Κωλέττη
- Καπλάνη
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026:
- Γρηγορίου Σακκά
- Μιχαήλ Αγγέλου
- Μελανίδη
- Ζυγομάλη
- Βλαχλείδη
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών, όπου αυτό απαιτείται, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής μετακίνηση πεζών και οδηγών.
Οι οδηγοί που πρόκειται να κινηθούν στους συγκεκριμένους δρόμους καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
