Σε μία όμορφη συμβολική κίνηση θα προβεί η ομάδα του Α.Σ. Βατόλακκου Γρεβενών, με αφορμή τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, θα σταθεί με σεβασμό στον μεγάλο αγώνα που δίνει η αδερφή του Νίκου Κολιοφούκα, η Παυλίνα, για την υγεία της και θα τους παραδώσει την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων από την ίδρυση του χωριού.
«Ο αθλητισμός οφείλει να ενώνει, να στηρίζει και να προάγει τις πανανθρώπινες αξίες, και εμείς δηλώνουμε δυναμικά παρών…!!!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Βατόλακκου.
Να θυμίσουμε ότι και ο Μέγας Αλέξανδρος προέβη σε παρόμοια κίνηση, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των Γιαννιωτών φιλάθλων!
Αναλυτικά:
«Ενόψει του ιστορικού αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Διοίκηση, το Τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη μας στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και ιστορικής μνήμης.
Συμπίπτοντας με την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τιμούμε την προσφορά και τις θυσίες των Γυναικών της Ηπείρου που με αυταπάρνηση συνέβαλαν στον αγώνα για την Ελευθερία της πατρίδας μας στο Έπος του 1940. Παράλληλα, στεκόμαστε με σεβασμό και συγκίνηση δίπλα στον μεγάλο οικογενειακό αγώνα που δίνει ο αθλητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Νικόλαος Κολιοφούκας και η αδερφή του Παυλίνα.
Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας θα παραδώσει μία επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του χωριού μας, ως σύμβολο σεβασμού, πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς.
Ο αθλητισμός οφείλει να ενώνει, να στηρίζει και να προάγει τις πανανθρώπινες αξίες, και εμείς δηλώνουμε δυναμικά παρών…!!!
ΟΧΙ, δεν τα παρατάμε…!!!
Παυλίνα, είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτή τη μάχη…!!!».
