image description

Ασκήσεις ειδικής αντοχής σε περιορισμένο χώρο και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Απόντες και σήμερα ήταν οι δύο διεθνείς (σ.σ. ο Τζημόπουλος έχει πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής μετά το πρωινό παιχνίδι της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας), ο Σκόνδρας που συνεχίζει το πρόγραμμα του και φυσικά ο αδειούχος Μαμπουλού, που λογικά θα πρέπει να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

 

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από αύριο Τετάρτη ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ (Τετάρτη 29.03  έως και Παρασκευή 31.03, 10:00-17:00). Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “Οι Ζωσιμάδες” θα λειτουργήσουν το Σάββατο 01.04 από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρες 3-4-6, 15€, παιδικό 5€

Θύρες 9-10, 10€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (πατώντας εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2016-17/), όπως επίσης και στα καταστήματα Public.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.