Το λιγότερο άγχος από κάθε άλλη χρονιά είχε φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στη σύνταξη του φακέλου αδειοδότησης, αφού τα μεγάλα προβλήματα του παρελθόντος λύθηκαν και η ομάδα έκανε άλματα προόδου στα οικονομικά της, λόγω των πωλήσεων παικτών και της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που είχε ως συνέπεια να παρουσιάσει κέρδη στον ισολογισμό της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της συμμετοχής του πέρυσι στο Europa League και του Financial Fair Play, ουσιαστικά περνάει από έλεγχο κάθε 3 μήνες από την UEFA, χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι σήμερα, κάτι που αποτελεί αναμφίβολα ένα θετικό σήμα, ότι η ΠΑΕ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η μόνη προσφυγή που είχε εις βάρος της από πέρυσι, αυτή του Τσάβες, διακανονίστηκε σε 10 δόσεις, ενώ του Ίλιτς δεν έχει εκδικαστεί ακόμα σε πρώτο βαθμό, επομένως δεν καταγράφεται ως οφειλή που υπήρχε την 31η Δεκεμβρίου 2016. Θα πρέπει, όμως, η ΠΑΕ να είναι σε ετοιμότητα για το θέμα αυτό το επόμενο διάστημα.

Οι διακανονισμοί για όλες τις ΠΑΕ ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου και από εκεί και πέρα οι φάκελοι θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια του Δημητρίου το αργότερο ως τις 4 Απριλίου.

Φέτος οι αδειοδοτήσεις θα ανακοινωθούν μετά τα πλέι-οφ, κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσουμε στα τέλη Μαΐου για να δούμε αν θα υπάρξουν ΠΑΕ με προβλήματα, εκτός κι αν αρχίσουν νωρίτερα κάποιες διαρροές από τα ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ