Προχωρούν οι παραδόσεις στην Ολυμπία Οδό και σήμερα το μεσημέρι, δόθηκε στην κυκλοφορία ένα τμήμα 10 χιλιομέτρων στην Αχαϊα στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Το τμήμα που δόθηκε είναι οι 3 Σήραγγες της Παναγοπούλας και οι προσβάσεις του. Συγκεκριμένα στην κυκλοφορία δόθηκε η μεγάλη Σήραγγα Παναγοπούλας μήκους 4χλμ και οι δύο μικρότερες Σήραγγες μήκους 550 μέτρων η κάθε μία.

Να θυμίσουμε πως η Μεγάλη Σήραγγα Παναγοπούλας με μήκος 4χλμ είναι από σήμερα η τρίτη μεγαλύτερη οδική σήραγγα της χώρας πίσω από την Μεγάλη Σήραγγα Τεμπών (6χλμ που θα λειτουργήσει στις 6 Απριλίου) και τη Σήραγγα Δρίσκου στην Εγνατία Οδό.

Η τμηματική παράδοση αυτή γίνεται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται και στον βόρειο κλάδο στο ρεύμα προς Πάτρα και να δοθεί στην κυκλοφορία τις επόμενες μέρες ενώ φυσικά αποτελεί μέρος για την συνολική ολοκλήρωση του έργου που οριοθετείται σταδιακά μέχρι τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

Επισημαίνεται ότι ισχύει προσωρινή απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων, τα οποία θα εξέρχονται στον προηγούμενο κόμβο του Ρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα επανεισέρχονται στον νέο αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου-Πατρών από τον κόμβο Σελιανιτίκων.

[Πηγή: ypodomes.com]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ