Για δύο σημαντικά θέματα που τον έθιγαν άμεσα και έμμεσα ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης. Καταρχάς για το θέμα της κρούσης της Ξάνθης, αρνήθηκε ότι είχε γίνει οποιαδήποτε επαφή, λέγοντας επίσης ότι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συζητήσει στο τέλος της σεζόν. Επίσης ανέφερε για όσα λέγονταν για το αν ήθελε σήμερα να κόψει βαθμούς ο ΠΑΣ από την Ξάνθη ότι «δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες».

Αναλυτικά:

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες μας απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που δεν είναι τυχαία ψηλά. Ανταμείφθηκε εν μέρει η προσπάθεια, έπρεπε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα όμως.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα το ματς, προσπάθησε να κάνει προϋποθέσεις, εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Μετά το 0-1 που έγινε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η εικόνα, η νοοτροπία και ο τρόπος που παίξαμε, έφεραν το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν προϋποθέσεις και για κάτι περισσότερο. Ακολουθεί σύντομα το ματς με την Βέροια, το μυαλό μας είναι από τώρα εκεί».

Σε ερώτηση για το αν έγιναν επαφές του με την Ξάνθη για να αναλάβει τεχνικός της τη νέα σεζόν: «Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω μάθει να υπηρετώ μέχρι εκεί που σταματάει η συμφωνία με μία ομάδα. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Είναι αυθαίρετο αυτό που γράφτηκε και δεν ξέρω από πού δόθηκε αυτή η έκταση. Είμαι 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μας, που είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Όταν θα τελειώσει ο κύκλος θα τα πούμε αυτά. Είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε επαφή με την Ξάνθη».

Για το αν έκλεισαν στόματα αμφισβητιών για τη θέληση του ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν με αφορούν όσο λέγονται, δεν μας αγγίζουν ως ομάδα και δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είμαστε αυτοί που είμαστε και όχι ελέφαντες».

Για τη διαιτησία: «Δεν κάνω σχόλια για τη διαιτησία, είναι δουλειά άλλων, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για αποφάσεις του επόπτη. Δεν ήμουν στην ευθεία για να δω τι απόφαση πήρε, αλλά και να ήμουν, πάλι δεν θα μίλαγα».

Για το αν θα επιστρέψει ο Μαμπουλού: «Θα το δείτε όταν θα έρθει, μην πούμε κάτι που μπορεί να μην ισχύει».

Για το αν θα πάρουν ευκαιρίες νέα παιδιά: «Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά και να δείξουμε ότι αξίζουν την ευκαιρία. Είτε είμαστε σε τροχιά πεντάδας είτε όχι, εγώ δίνω ευκαιρίες σε όλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ